Nejnovější recenze ze sekce Plastové vláčky
Mašinka dlouho vydrží.
Mašinka dlouho vydrží.
- pěkné, jednoduché
kvalitní provedení- vydrží i nechtěný náraz , snadné ovládání - mohu doporučit, můj vnuk je z ní nadšený
Bezva závodní dráha. Děti si s ní hrají od rána do večera. V ceně i dvě trackmasterové mašinky, ale máme doma i spoustu jiných. Prostě stále závodíme . . .
mašinku mají radi děti
- kompatibilní s ostatními sady TM
- kvalitní kojele (docela dost vydrží)
- Cranky se neotáčí, náklad má napevno, nicmoc s ním nejde dělat
Syn je zblázněn do mašinky Tomáše a Crankyho, ale tahle sada nás velmi zklamala. Kupovali jsme ji kvůli Crankymu, který tam je spíš jen na ozdobu, mohl se za tu cenu alespoň otáčet. Lze s ním pouze "bourat", což syna za pár minut přestalo bavit. Za tu cenu bych čekala více.
- Dá se doplňovat k ostatním sestavám
- Trochu zlobí výhybky
- Zajímavá dráha
- Kvalita není úplně 100% skvělá, občas se někde vláčky zaseknou, nebo vykolejí.
- Dobrá vláčkodráha za rozumnou cenu.
- Kvalitní nezávadný plast.
- Kolejové dílce se snadno skládají a rozkládají.
- Kolejiště se dá rozšiřovat o další sady.
- Mašinky a vagonky mají jednoduché tvary bez snadno odlomitelných drobných dílů
Pokud sháníte vláčkodráhu pro dítě ve věku 3 až 5 let, je tento produkt velmi dobrou volbou. Každopádně doporučuji ostatním rodičům.
- nova kolekce,
- nespolehlive funguje na starsich kolejich(prokluzuji kolecka)
- oproti predchozim masinkam nejde popojizdet rukou,
pokud zacinate a nemate starsi verze koleji doporucuji,i kdyz kvalita to uz neni co pred tim,vcetne moznosti pouze baterie nebo nic...nadruhou stranu akcni je to porad
- mašinka vypadá krásně, bude to dárek k vánocům pro vnoučka
- žádné
líbilo se mi provedení, zároveň i možnosti dokoupení dalších
součástí. Bohužel zatím jsme mašinku nezkoušeli, dostane ji k vánocům můj tříletý vnouček.
Pěkná hračka, syna zaujala a rád si s ní hraje.
Pěkné melodie, možná trochu moc hlasitá
Naprosto v poradku, jiz mame nekolik druhu, na plast musim rici, ze velmi odolna masinka, projela uz vodou, piskem, hlinou, namotala si na kolecka psi chlupy a presto slape, mozna uz ne tak uplne svizne jako na zacatku, ale vzhledem k zachazeni 3-leteho syna je to opravdu drzak, doporucuji. zadne levne plasty, nic ostreho k porezani, rekla bych, ze i bezpecna hracka.
- hezké barevné provedení
- vypadá, že něco vydrží - koleje z ohebného plastu
- koleje na zámečky, drží spojené, i když koleje přenášíte
- mašinka jezdí i mimo koleje dobře
- nabíjecí baterie tam vydrží celkem dlouho
- jsou tam jen 2 žluté podpěry kolejí, mohlo být víc, aby se mašinka při přejezdu tolik nekývala .... ale překvapivě nespadne, takže je to zřejmě dostačující
Syn dostal ke 3.narozeninám. Ostatní dárky šly okamžitě stranou. Jezdí s mašinkou i venku na dlažbě, trampolíně .... atd. Celé rodině se líbí, zvažujeme dokoupení vagonku. Zatím si tam syn připojil přes magnetky mašinku a vagon Carousel a mašinka bez problému uveze, nebo tlačí před sebou po kolejích. Krásná hračka .....doporučujeme!!!!
- Skoro Perfektní
- Musím jen vytknout, že vlak má jen 1 rychlost ( original od zn. Tomica měl rychlosti 2 ). Dále, že vlaková souprava z tohoto setu je docela vysoká a neprojede velkými žlutými nástavci pro vytvoření nadstavby pro další kolejovou trať. Originální vlaky zn. Tomica jím projedou. Na druhou stranu, aspoň projedou obloukovým průhledným tunelem od zn. Tomica.
Produkt jsem zakoupil z důvodu rozšíření vlakové sestavy a original zn. Tomica už nebyl k dispozici v žádném obchodě. Dumica tento problém zcela vyřešila. Takže v pořádku. Nabízené zboží odpovídá skutečnosti.Určitě budu ještě přikupovat.
Mašinka Tomáš hrací kufříková sada Tidmouthské depo s točnou
Přidáno: 29. února 2016
(naposledy upraveno 29. února 2016)
Zakoupeno v MIMIDEKOR.CZ
- pěkné zpracování
- točna
- otevírací zadní část
- hůře se otevírají jednotlivá vrata
Tidmouthské depo lze stejně jako všechny produkty Take n Play snadno složit a uklidit (nebo přenést). Je pěkně provedené, co mě trochu zklamalo je počet vrat, kterých je pět. Je to sice o jedno víc než u starého depa z řady Take along, také detaily jsou lepší, na druhou stranu v pohádkách o Tomášovi je jich sedm, takže do tohoto depa se nevejdou všichni kamarádi najednou. Kromě toho jsou postranní kóje o něco menší než tři prostřední, takže se do těch krajních nevejdou tendrové mašinky. Nejdelší mašinky Connor a Caitlin se nevejdou ani do prostředních kójí, to se dá ale vyřešit odklopením zadní části, což mi přijde šikovné. Točna mi přijde o něco lepší než u depa z řady Take along, i koleje před ní jsou příjemné.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »