Nejnovější recenze ze sekce Plastové vláčky
- Sada se dá rozšiřovat, lze dokoupit různé doplňky
Zatím nemohu nic bližšího uvést, vláček jsme koupili jako dárek a ještě jsme ho nepředali
- Velmi pěkná hračka ,zatím spokojenost.
- V balení není baterie do mašinky.Musíte přikoupit aby dítě po rozbalení nemuselo na mašinku jen koukat.
Máme hračku krátce a zatím spokojenost.
Určitě budu přikupovat další díly.
Cranky nedrží vysunutý při hraní, jinak dobré, chybí nějaký vagonek na náklad
kvalitní provedení, doporučuji ostatním.
Mám dva syny a právě prožíváme období "Mašinka Tomáš" - to myslím vysvětluje vše:-) Když něco nakupuji, chci kvalitu.
- Není vyzkoušeno je to dárek k vánocům
Není vyzkoušeno
s vašim obchodem jsem spokojena , i když jsem zde objednávala poprvé,určitě příště zas nahlédnu a něco pro děti vyberu :-) Krásné vánoce :-)
variabilita složení
- Skvělá hračka, mylý má 7měsíců a nemuže z vláčku spustit oči. Největší legrace je, když přes trať sám leze a vláček ho podjíždí. Díky tomu, že je vláček na setrvačník odpadají náklady na baterie a dítko nemusí s vláčkem jezdit po kolejích samo, jako např. u dřevěných vláčků. Pro malé dítka doporučuji!
- škoda, že se nedají dokoupit koleje, aby se dráha mohla zvětšit :).
Malé děti fascinuje vše, co se hýbe a s touto hračkou to byla trafa do černého :).
koupě z důvodu - přání vnoučat
já zkušenosti nemám,vnoučátka jsou z Tomáše odvázaná
doporučuji určitě všem pro své malé "hady"
- bezva provedení
s produktem jsem spokojená, splnilo moje očekávání
- Pěkné balení, super cena. Doufáme, že se bude vánoční dárek pro našeho syna líbit.
Jako jeden z mála obchodů, 4 kids nabízí velký výběr produktů "Mašinka Tomáš trackmaster". Pěkně vystavené, popsané + další odkazy na podobné nebo příbuzné produkty.
není co dodat, kdo zná, ví že tyto mašinky jsou super..
Mašinka Tomáš set s Percym a Colinem
Přidáno: 28. listopadu 2011
(naposledy upraveno 28. listopadu 2011)
Zakoupeno v Maxíkovy hračky
produkt vybrán proto,že se velmi líbí a náš vnouček je milovník
mašinek
- Potřeboval jsem koupit takovýto typ hračky,tak jsem koupil mnohem levněji než v kamenném obchodě.
- Není to mašinka Tomáš
Co jsem objednal,to jsem dostal
Tento výrobek jsem si výbrala z toho důvodu, že můj syn má talent na rozbíjení hraček, takže doufám, že ho tahle mašinka zaujme hlavně tím, že s ním může bez problémů třepat a mašinka mu pojede.
- úžasná hračka
úžasná hračka
- doporučuji
vše v pořádku jen doporučuji
- variabilita hračky
Zaujala mě pro motivaci pohybu dítěte za hračkou.
- zboží došlo v pořádku
- přišlo až za měsíc
Až na to, že zboží dorazilo až za měsíc, vše v pořádku, zboží mám pro děti na Vánoce, je stále zabalené
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]