Nejnovější recenze ze sekce Plastové vláčky
hodně měkký plast - nekvalitní
- pěkné provedení
- Je to celkem lehký vláček a v zatáčce dost často vyjede ven z dráhy.
- levný
- jednoduché na ovládání
- vyžaduje jenom jednu AA baterie
Velmi kvalitní mašinka.
Velmi kvalitní mašinka.
S těmito mašinkami máme velmi dobrou zkušenost,jsou kvalitní a vydrží téměř vše:-).Máme jich doma velkou sbírku.
Vláčkodráha je snadno sestavitelná, variabilní, ovladatelná, skladná.
Reakce obchodu Giganto
děkujeme za Vaši recenzi produktu, jsme rádi, že jste spokojeni s výrobkem.
Těšíme se na Vaše další nákupy a uděláme vše proto, ať jste také spokojeni.
Giganto.cz
Jsme moc spokojeni, ponevadz tento vlacek neni nikde jinde mozno sehnat.
Upozorneni pro obchod: jenom ze je pouzita spatna fotografie. Tento typ vlacku ktery jsem obdrzela je na sadu TrackMaster a fotka je na Adventures (uplne jine koleje).
- Výrobek je líbivý, jednoduchý pro manipulaci pro dítě a barevnost pěkná, líbivá zaujme nejenom děti.
Výhodný
Kvalitní zpracování......
Velká spokojenost
Zkusenosti s produktem zatim nemam syn ho dostane az pod stromecek
Masinka puze problikne a nehraje. A je mala. Nikde jsem se nedozvedela jsk je velika. Proto uz nikdy vic. Nejradsi bych ji vratila zpet.
Supr na písek, dá se nakládat a zapojovat.
- Pekne jezdi., celkem rychle, snadne na ovladani
- Chybi zvuk a zpatecka
Krasne barevny vlacek, lepsi nez drevena vlackodraha, snadne ovladani, daji se dokoupit koleje, mosty i vagonky, vagonky velmi drahe 3x od 500,-, koleje 350,-, masinka cca 300,-
- jezdí dobře, celkem dlouho vydrží, utáhne i více mašinek do kopce, pěkně sedí k dřevěným kolejím z ikea, atd., nevykolejuje, za nás super
doporučuju, jdeme kupovat i synovci...
- výborná hračka pro vnoučka
kvalitní hračka se osvědčila, výborně vyrobená
dítě mělo velkou radost a my s ním, děkujeme.
Hned druhý den se zlomila kolejnice .mrzí mě to budu muset slepit celou dráhu aby se to udrželo.
jsem spokojený a vnuk má radost.